Adres, route, parkeren en openbaar vervoer

De Haagse strandhuisjes zijn gelegen op het strand, net ten zuiden van de boulevard van Kijkduin. Navigatieadres: Machiel Vrijenhoeklaan 175 in Den Haag. U arriveert dan op de nabijgelegen parkeerplaats. Vanaf daar loopt u het duin in en volgt u de borden ‘Haagse strandhuisjes’.
Parkeren in Kijkduin is gratis. De dichtstbijzijnde parkeerplaatsen vindt u aan de Machiel Vrijenhoeklaan, het Deltaplein of in de omgeving.
Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf Den Haag Centraal kunt u rechtstreeks met stadsbus 24 naar busstation Kijkduin Strand.

Aankomst- en vertrektijden + bagage


U kunt vanaf 15.00 uur in uw strandhuisje. Via de mail ontvangt u vooraf een sleutelcode. Daarmee kunt u direct uw huisje in. Dus geen wachttijden bij de receptie!
Uiterlijk 10.00 uur dient u het strandhuisje op uw dag van vertrek veegschoon te verlaten.
Mocht u voor het vervoeren van uw bagage van een bolderkar gebruik willen maken, dan geeft onze strandbeheerder u deze mee. Bij hem kunt u ook terecht voor eventuele andere vragen. Hij helpt u graag verder.

Zelf meenemen


- badlakens
- baddoeken, keukenhand- en theedoeken*


- boodschappen zoals vuilniszakken, extra toiletrollen, toiletartikelen, afwasmiddel, koffie, thee, kruiden et cetera. Mocht er iets ontbreken, dan kunt u ook terecht in het winkelcentrum achter de boulevard van Kijkduin.

* U kunt deze desgewenst bij uw reservering aanvragen.

Tips

WiFi

WiFi is beschikbaar in alle strandhuisjes.


Informatiemap

In de informatiemap in het huisje vindt u tips voor activiteiten in de omgeving, fietsverhuur, nuttige informatie zoals artsenpost en apotheek, en het huishoudelijk reglement. Een voorproefje van de bezienswaardigheden in de omgeving vindt u op de pagina ‘Omgeving’ . 


Hulp

Bij vragen kunt u terecht bij de strandhuisjesbeheerder op het strand. Bij de strandbeheerder is ook een AED-defibrillator beschikbaar.


Rolstrandstoel

Bij de Biesieklette kunt u een speciale strandrolstoel huren. Zo kunnen ook mindervaliden van het strand genieten. Meer informatie via hun site. U vindt Biesieklette aan Deltaplein 150A.

Huishoudelijk reglement


In het huishoudelijk reglement dat bij uw verhuurcontract ontvangt, vindt u regels die wij hanteren voor een prettig verblijf voor u, uw medegasten en uw omgeving. Zo is roken in het strandhuisje niet toegestaan, evenals huisdieren. Ook harde muziek kunnen wij niet toestaan. De strandhuisjes staan in een natuurlijke omgeving waar wij met elkaar zorg voor dragen.

De HaagseStrandhuisjes in het kort:

  • 20 nieuwe strandhuisjes op het strand van Kijkduin in Den Haag
  • te huur per week, midweek en weekend
  • rustig gelegen op het strand met uitzicht op zee
  • veel ruimte rondom de huisjes


  • stijlvol en luxueus ingericht met openslaande deuren naar ruime veranda
  • gratis parkeren
  • midden in de natuur, vlakbij de stad